Vad har vi ätit den här veckan?

En vecka där vi äntligen blev av med plastburen med tillhörande fläkt i sovrummet och vi började ana hopp om vår lägenhet igen. När vi kommer hem från Idre kan vi flytta in igen, även om det är en provisorisk spånplatta i taket som får vara där tills de kan fixa resten framåt våren. Good 'nuff för mig. Mat då? Det har vi ätit. En blandad kompott, som vanligt.
 
I måndags åt vi Calles raggmunkar (som egentligen är mer som rårakor) med bacon till de som äter det. Rivna morötter, marinerade kikärtor och rårörda lingon till samtliga.
 
I tisdags var jag i Jönköping med jobbet och middag åt vi på Kock & Bar. Tapas till samtliga (som till exempel vitlöksbröd, aioli, vitlöksfrästa champinjoner och patatas bravas med mojo rojo
 
I onsdags kom jag hem sent från Jönköping. De andra åt spaghetti carbonara, jag sladdade inom Subway och köpte med mig en veggie delight hem.
 
I torsdags beställde vi hem pokébowls från Poh-Keh.
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags kom vi upp till Idre och till middag hade jag förberett en potatis- och tacogratäng som vi åt med grönsallad.
 
Idag är det söndag och ikväll har vi ätit Bibbis sweet chili-gratäng med paprika och svamp och kyckling till de andra och vegetarisk biff till mig.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0