Vad har vi ätit den här veckan?

Höstlovsveckan lider mot sitt slut och nästa vecka är det nya tag i vardagen. Jag har som vanligt försök att göra en plan, sen om vi följer den, det återstår att se. Vi får väl se nästa söndag helt enkelt,  haha (men don't hold yor breath, om man säger så). Nåväl, veckans middagar finns samlade nedan.
 
I måndags åt vi röd curry med tofu och ris.
 
I tisdags åkte vi till Köpenhamn och på kvällen var vi på Bæst, kanske the place om man tycker om pizza. Vi har varit där flera gånger innan men för barnen var det första gången. Succé.
 
I onsdags åt vi på Gaza Grill. Det var meze högt och lågt - falafel, hummus, baba ganoush, fattoush, tabbouleh och gott stenungsbakat tunnbröd till det. Calle beställde även in shawarma som han tyckte var galet god. Gick inte hem hungriga, om man säger så.
 
 
I torsdags gjorde vi blomkålsstuvning.
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags kom vår kompis T över på middag och vi bjöd på cevice till förrätt, thaicos till varmrätt och ugnsrostad ananas med brynt pistagesmör och mynta till efterrätt.
 
Idag är det söndag och ikväll ska vi äta varma baguetter med pesto, mozzzarella och soltorkad tomat. En grön coleslaw som tillbehör. 

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0