Köpenhamn med barn

Vi har spenderat delar av höstlovet i Köpenhamn, till barnens (och vår) stora lycka. Det är otroligt lyxigt att ha så nära till en av världens bästa och mest spännande städer, och att ha med sig barnen dit var ju verkligen inga problem. Det blev några färre drinkbarer, men desto mer häng på ställen som vi inte så ofta besöker när vi är där själva. Note to self - kom ihåg listan nedan tiill nästa gång vi åker dit (och låt det inte dröja till nästa gång vi återvänder).
 
Bæest / Nørrebro
Vi har varit på Bæst ett flertal gånger innan och vi har aldrig blivit besvikna. Barnen tyckte pizzorna var toppen, vi likaså. Boka bord i god tid dock för det är poppis. Alltså inget man "slinker in" på.
 
Wagamama / Tivoli
Bra med plats, ingång både utanför och inifrån Tivoli. Stor meny med många alternativ för barnen (och för vuxna med för den delen).
 
Gaza Grill / Nørrebro & Køedbyn
Mezeställe som finns både på Nørrebro och i Kødbyn. Vi var på sistnämnda och barnen fullkomligen älskade deras falafel, hummus och pommes med za'atar. 
 
Torvehallerne
Alltid, alltid en bra idé. Massor med olika restauranger att välja mellan och något för alla. Barnen valde sushi och vi åt på La Boca, Gorms är annars en favorit!
 
Tivoli
Våra barn är bortskämda med Liseberg men tyckte Tivoli var toppen ändå. 
 
 
SAS Radissons hotellbar
Ett säkert kort om man vill dricka fancy drinkar med barn i närheten. Vi tog en sängfösare innan vi gick tillbaka till vårt eget hotell och det är gott om plats och mycket att upptäcka för nyfikna små kompisar.
 
Next House Copenhagen
Bäst av allt på hela resan enligt barnen? Hotellet, alla dagar i veckan. Calle hade bokat in oss på ett fancy hostel där vi hade ett eget rum (med sex bäddar i två våningar) och eget badrum och förutom det fanns det hur mycket som helst att göra. Shuffle Board, yoga, fotbollsplan inomhus, gym, aktiviteter, tre barer och gud vet allt. Perfekt kombination för oss som vill ta en drink och för barn som vill leka. Och det var verkligen toppen, så här kommer vi definitivt att bo igen! 

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Emma

Åh vad mysigt att få strosa runt i Köpenhamn :) Ett varmt tips: Du borde flytta över till Wordpress och driva en egen blogg som är uppbyggd som en hemsida. Där kan du verkligen få en ännu mer tilltalande och användarvänlig webbsida. Alternativt skapa en egen bloggdesign här på blogg.se. Jag skulle kunna hjälpa dig vidare med detta om du känner dig nyfiken på det :)

Svar: Hej Emma!
Hör av mig :)

Hälsningar
Charlotta
Charlotta Ljungblad

2022-11-07 @ 08:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0