Vad har vi ätit den här veckan?

Den här veckan har jag blivit firad på alla möjliga sätt varav två besök på restaurang, men där emellan var det en vardag. Det börjar bli varmt och jag längtar mer och mer efter sallader, så i måndags gjorde vi en jätteladdning tabbouleh som räckte gott och väl till luncher i veckan. På Valborg var vi på landet och plockade fram grillen. Hoppas ni har haft en fin vecka!
 
I måndags åt vi tabbouleh med nötfärsbiffar/sojafärsbiffar och ajvar relish.
 
I tisdags tog mina kollegor ut mig på restaurang för att fira min kommande 40-årsdag, och vi gick till Grano och åt pizza. Supergott - rekommenderas varmt!
 
I onsdags åt vi spaghetti puttanesca.
 
 
I torsdags åt vi säsongens första vita sparris (för oss) med Calles magiska grapehollandaise. De andra hade även varsin köttbit till. 
 
I fredag firade vi min 40-årsdag med middag på Familjen. Jag åt bakad färskost med gulbetor, sotad spetskål och krispigt bovete. De andra åt torsk och kidsen åt köttbullar med en magisk potatispuréinlagd gurka och rårörda lingon.
 
I lördags åt vi en potatisgratäng med västerbottenost. Till den hade vi entrecôte/marinerad tofu, rödvinssås och grillade tomater med rosmarin.
 
Idag är det söndag och till middag gjorde vi pizza.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0