Vad har vi ätit den här veckan?

Veckan då Clara hade skolavslutning och vi firade med picknick i Vasaparken och ett kvällsbesök på Liseberg. Vi åkte till landet i torsdags redan (en av fördelarna med sommarlov...) och har hunnit lägga i båten och göra klart några rabatter vi har grävt ut. I matväg? Kylskåpsrens, grill och Bibbis supergoda rotselleri/kyckling-gratäng med sweetchili. Den ska vi göra snart igen!
 
I måndags var jag ute med J. Vi var på Hello Monkey (god mat, usel service) och resten av familjen åt potatis, torskrygg och skirat smör.
 
 
I tisdags åt vi nudelwok med kylskåpsrens - broccoli, vitkål, salladslök och paprika, bland annat. Tofu som tillbehör.
 
I onsdags gjorde vi cacio e pepe.
 
I torsdags hade Bibbi lagat en rätt med kyckling (till de andra) och rotselleribiffar (till mig) med svamp och paprika i en gräddig sweet chilisås. Ris som tillbehör.
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags grillade vi, ryggbiff till de andra och marinerad portabellosvamp till mig. Smashad potatis, vårsallad med picklade rädisor och en fluffig gruyèreostcrème till det.
 
Idag är det söndag och ikväll har vi bokat bord på Burgersson, till barnens stora lycka. Det vankas med andra ord burgare till samtliga i sällskapet.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0