Vad har vi ätit den här veckan?

Påskveckan går mot sitt slut och helgen har bjudit på ljuvligt väder. Vi har ätit massor med god mat och öppnat några riktiga goda viner så att återgå till verkligheten på tisdag känns... sådär. Haha. Veckans middagar finns samlade nedan, som vanligt. Hoppas ni haft en fin helg!
 
I måndags åt vi paneng tofu med ris och fermenterad chilisås.
 
 
I tisdags gjorde vi tomatsoppa som vi åt med pasta, mozzarella och färsk basilika. En klick pesto till de som önskade deet.
 
I onsdags hämtade vi hem sushi (favoritstället är Chopstix på Kristinelundsgatan).
 
I torsdags åt vi råstekt potatis- och purjolöksröra, vegbiffar/flankstek och Boursinost.
 
I fredags var det ju långfredagen och vår traditionella lunch återuppstod efter några års dvala på grund av pandemin. På kvällen var vi alla trötta så vi eldade igång Gretan och gjorde pizza.
 
I lördags gjorde Bibbi lammstek/zucchiniffar som vi åt med smashad potatis, råstekt brysselkål med chiliihonung och ingefära, och rödvinsås till det.
 
Idag är det söndag och till middag grillade vi burgare som vi åt med criss cut fries och ramslöksmajonnäs.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0