Vad har vi ätit den här veckan?

Vilket väder den här helgen har bjudit på! Magiskt. Hur har veckan gått då? Tackar som frågar, den har gått helt ok faktiskt. Det vi har ätit finns samlat nedan, precis som vanligt.
 
I måndags åt vi en pastagratäng med vegofärs, toppad med riven cheddarost - som en slags enkel lasagne, kan man säga. Till gratängen hade vi grönsallad och en kall sås crème fraiche, fint riven parmesan och massor med nymald svartpeppar.
 
I tisdags stekte Calle raggmunkar. Som tillbehör hade vi rivna morötter, rårörda lingon och de andra hade även bacon från RJ till.
 
I onsdags var jag på AW med några kollegor och vi åt middag på ett hak vid Kungstorget. Jag beställde in karamelliserad getost med rödbeta och rucola.
 
 
I torsdags plockade vi fram paninigrillen och gjorde varma getostsmörgåsar med honung och pinjenötter. Som tillbehör hade vi romansallad dressad med den här godingen.
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags gjorde vi saltbakade päron med burrata till förrätt, och till varmrätt åt vi arancini, friterade risottobollar som vi åt med långkokt tomatsås och en enkel rucoladsallad.
 
Idag är det söndag och ikväll har vi ätit pastasallad med bland annat purjolök, småtomater och fetaost.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0