Vad har vi ätit den här veckan?

Vi är på landet och har spenderat helgen med att förbereda. Dels inför påsk, och dels inför ankomsten av vår efterlängtade uteugn Faster Greta som beräknas komma i veckan, lagom tills vi ska vara långlediga. Hurra! Veckans middagar då? Nä, det blev ingen bra planering alls den här veckan, faktiskt. Nya tag nästa vecka.
 
I måndags köpte vi Änglamarks färdiga tomatsoppa som vi toppad med buffelmozza, pasta och färsk basilika. Olivbröd till det.
 
I tisdags plockade vi fram paninigrillen och gjorde varma mackor som vi fyllde med dijonsenap och cheddarost.
 
 
I onsdags gjorde vi crèpes som vi fyllde med avokadokräm.
 
I torsdags åt vi (säsongens sista?) Mont D'or. Syltlök, cornichons och baguette till det och i glasen Vin Jaune.
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags åt vi Bibbis lammfärsbiffar (jag gjorde likadana på Anammas formbara färs) smaksatta med vitlök, ajvar och spiskummin. Till biffarna hade vi ugnsrostade grönsaker och tzatziki, och i glasen hade vi en rioja från 1999. 
 
Idag är det söndag och till middag köper vi hem indiskt.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Hannah med H

Tack för inspo!

2021-03-31 @ 22:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0