Baklängesmatsedeln vecka 2

Veckan har bokstavligt talat flugit förbi i ett virrvarr av möten, träning och skolstart. Hurra! Den här familjen mår bra av rutiner, helt klart. Veckans middagar är som vanligt samlade nedan - vi hörs, vänner!
 
I måndags åt vi en bönsallad med örter och fetaost. Till salladen hade vi vegofärsbiffar och ugnsbakade rotfrukter.
 
I tisdags önskade Clara tomatsoppa, så det fick hon. Vi köpte Änglamarks färdiga och toppade med mozzarella, maceronis och färsk basilika. Olivbröd från Brogyllen till det.
 
I onsdags åt vi kebabsallad! Fint strimlad vitkål, vegokebab, tunt skivad rödlök, grönsaker och vitlökssås. Pitabröd till det.
 
 
I torsdags gjorde vi ricottagnudis som vi åt med brynt salviasmör.
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags gjorde vi en tacogratäng som vi åt med salsa, tortillachips och jalapenos.
 
Idag är det söndag och ikväll ska vi äta pappas kåldolmar fyllda med vegofärs. Kokt potatis och brunsås till det, såklart.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Önskar dig en trevlig vecka.

2021-01-20 @ 08:18:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0