Lucquesoliver

En jobbvecka med två dagars konferens och en dag med julbord går mot helg, och jag längtar. Kommande veckor blir det mindre jobb och mer julmys. I helgen åker vi till landet och tar hand om huset. Det var längesedan vi var där sist och julpynta ska vi såklart göra även om vi inte kommer upp förrän till mellandagarna nästa gång.
 
 
Det finns mycket fint med december, som till exempel att kompisarna på Zeytoon i Saluhallen har fått in både Lucquesoliver och hasselnötter från Grenoble. Vet inte hur mycket vi har ätit av båda det senaste, men det är en hel del. Ljuvligt. Hoppas ni mår bra i snön.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0