Faster Greta

Jag har en längre tid velat ha två saker (förutom det uppenbara som friska närstående, fred på jorden osv) - ett utekök och en vedeldad uteugn. Varför? För att det är något magiskt med att laga mat utomhus. Så fort mitt utekök behagar komma in i lager igen (och vädret tillåter...) tänker jag laga mat här ute, men vi tänkte tjuvstarta redan ikväll med fredagspizzan. Peppen. Är. Total.
 
Nästan färdig! Ugnsluckorna och handtaget saknas.
 
Igår när vi kom upp till landet stod ett jättepaket och väntade på oss utanför dörren, och efter lite släpande och monterande fick vi henne på plats på vår nybyggda uteplats. Åh, vad fin hon är! Återkommer med pizzaresultat, naturligtvis. Hoppas ni får en fin påskelg, vänner! 

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Otrolig!

2021-04-11 @ 07:30:06
Postat av: Anonym

Otrolig!

2021-04-11 @ 07:30:07
Postat av: Elin

Läser gärna mer om kommande projekt med Faster Greta. är det enbart för pizzabak? Lite drömmer jag ju om en pizzaugn i trädgården...

Svar: Nej, det är egentligen en "helt vanlig" uteugn! Man kan göra precis allt man gör i en vanlig ugn, så det är grymt på det sättet. Vi har gjort pizza två gånger nu och det kommer nog bli grymt när vi får in snitsen på det! Men vilken grym grej det är med uteugn, alltså. Skaffa en! Direkt! Nu!
Charlotta Ljungblad

2021-04-11 @ 16:22:47
URL: http://www.ragazze.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0