Vintips - Sancerre Les Roches

Det är fredag och efter lunch åker vi till landet. Jag har bunkrat ost och oliver, köpt choklad, packat ihop några flaskor vin som ska upp på lagring och snart väntar traditionsenlig burgarlunch från 2112. Även om helg alltid är något att se fram emot har faktiskt torsdagar seglat upp som en stark utmanare till bästa dagen på veckan. För att fira in kommande ledighet brukar vi äta något extra gott och prova nytt vin till, och igår var inget undantag. Eller well, det var faktiskt inget nytt vin utan en sauvignon blanc från Sancerre som vi druckit innan och som är magisk. Vi drack den iskall till en stor sallad toppad med hallon, rostade bovetefrön och friterad getost - need I say more?
 
 
Sancerre Les Roches finns på vårt lokala Systembolag på Avenyn, men finns det inte på ditt går det som alltid att beställa. Nej hörni, nu blir det lunch. Hoppas att ni får en fin helg, vänner! Vi hörs av.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Ajli

men snacka om mysigt att ha sådan vintradition! Jag köper hem från Vinoteket, ett hopplock som de väljer åt mig, och så dricker jag dom tills dom tar slut och då köper jag ett nytt hopplock XD Helt random val med andra ord, hehehe.

2020-08-29 @ 15:28:48
URL: http://ajlimuller.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0