Baklängesmatsedeln vecka 35

Den här veckan har det varit högt och lågt i matväg. Vissa dagar har planeringen varit på topp, andra not so much. Haha. Bra har det blivit ändå, och vi har fått till några vansinnigt goda middagar - som getostsalladen i torsdags, eller lördagens cacio e pepe. AH. Baklängesmatsedeln återfinns i vanlig ordning här nedanför.
 
I måndags gjorde vi en texmexsallad med kryddad vegofärs, grönsaker, massor med färsk koriander och en dressingavokado, yoghurt och koriander.
 
I tisdags åt vi en curry med blomkål, kikärtor och spenat. Till den hade vi picklade citroner, libabröd och ris.
 
I onsdags fick de andra potatismos, prinskorv och senap och jag var på yoga och åt istället mat när jag kom hem - danskt rågbröd toppat med hummus, edamamebönor, tomater och babyspenat.
 
I torsdags gjorde vi en stor sallad toppad med friterad getost
 
I fredags åt vi pizza.
 
 
I lördags åt vi ett gäng ostar innan maten, burrata med hallon och korianderfrön till förrätt, och cacio e pepe till varmrätt. Choklad med kanderade hasselnötter till efterrätt.
 
Idag är det söndag och till middag hämtade vi hem Claras nya favoritmat - sushi. Alla nöjda, alla glada.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Julia

Nej det ser bara alldeles underbart ut, bara att läsa menyn gör mig hungrig och då har jag ändå JUST ätit frukost.

2020-08-31 @ 08:09:11
URL: http://ajlimuller.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0