Baklängesmatsedeln vecka 33

Imorgon börjar vardagen igen och efter sex veckor på landet känns det helt klart märkligt att vara tillbaka i stan. Vår sista semestervecka har vi gjort allt man kan önska och lite till - åkt båt, badat, ätit god mat och slappat. Kolla in veckans middagar nedan.
 
I måndags gjorde vi zucchinibiffar med parmesan som vi åt med ugsnrostad potatis och citronyoghurt med honung.
 
I tisdags åt vi spaghetti med en gräddig sås med vitt vin, kantareller, parmesan och slätbladig persilja.
 
I onsdags gjorde vi enklast möjligast - en pastasallad med pesto, purjolök, fetaost och småtomater.
 
 
I torsdags var vi ute med båten så vi åt vi middag på en klippa ute i Stigfjorden. Vi hade med oss den här pajen med karamelliserad lök och svarta oliver, och en grönsallad till det. 
 
I fredags åt vi pizza.
 
I lördags festade de andra till det med räkor, aioli och baguette och jag åt västerbottenpaj toppad med en klick gräddfil och rödlök.
 
Idag är det söndag och vi är tillbaka i stan. Ikväll hämtar vi definitivt hem mat, och vad det blir återstår att se - kanske indiskt, kanske thai. Eller sushi! Ingen vet säkert.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Heidi

Men jisses vad god den där pajen såg ut, hade man ju inte tackat nej till :D

Svar: Den är SÅ god!
Charlotta Ljungblad

2020-08-17 @ 17:49:43
URL: http://grzonn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0