Grilled cheese

Igår firade vi min trettioåttonde födelsedag med middag hemma. Jag fick en (efterlängtad!) paninigrill i present och blev SÅ glad. En sådan har jag nämligen velat ha sedan typ 1998, men jag har ju haft ett gammalt smörgåsjärn som har varit ok (om än något söndrigt...) så jag har inte kommit mig för att köpa ett nytt. Vi premiärlagade något riktigt gott - grilled cheese. Och kolla vad grillrandig och fin den blev!
 
 
Det är ju ingen rocket science med grilled cheese precis, men jag tycker den blir bäst med LAGOM med ost, gärna en som smakar något, och saltgurka och magic sauce* till är ett är ett måste.
 
Grilled cheese
Jag använder oftast köpt rostbröd eftersom jag (hör och häpna) tycker att det blir bäst. Smör på båda sidorna, på med ost och lägg ihop. Grilla ordentligt så att osten smälter. Servera med magic sauce (vi gör ofta på egen majonnäs men skippa det om du inte orkar, blanda med rökt paprika, salt och peppar och rör ihop) och pommes eller potatischips (och SALTGURKA då). Dela på hälften.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Kikki

Åh vad gott det ser ut! Men tur att jag inte har ett sånt där grilljärn. Jag skulle äta mig fördärvad och svälla ut som en ballong...

Svar: Haha, finns en risk att det blir så för mig med :)
Charlotta Ljungblad

2020-05-01 @ 13:59:35
URL: http://https://kikkisandstrom.blogg.se/
Postat av: Emiza - Träning & Outfit & Tatuering

ser gott ut det var :)

2020-05-01 @ 16:51:54
URL: http://emiza.se/
Postat av: Elin

Ser helt amazing ut! Grilled cheese är så underskattat! har "bara" ett våffeljärn att använda om jag vill ha varma mackor, kan kanske vara en idé att skaffa sig en paninigrill eller dylikt :-)

Svar: Eller HUUUR, så god smörgås! :)
Charlotta Ljungblad

2020-05-02 @ 12:19:36
URL: http://elintjulin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0