Pecorino & tryffelhonung

Jag är med kidsen i Skåne och laddar batterierna. Solen skiner, vi har haft årets första utefika på altanen och ikväll blir det bakad potatis med vegetarisk skagenröra. Yay! Det finns hopp om livet.
 
 
Om ni vill festa till det i helgen kan jag rekommendera en fantastiskt god smakkombination - pecorino med tryffelhonung. Sist vi hade MBT hade Beata gjort egen, men jag fuskade och köpte en färdig burk på Aldardo. Den godaste pecorinon fick vi smaka när jag, Calle och Bibbi var på ostprovning med Hildas och den heter Pecorino di Farindola. Den har blivit ett stående inslag i vårt kylskåp allt sedan dess. Prova, kompisar! Ni kommer inte bli besvikna. Trevlig helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Sanna

Underbart 😚

Svar: Eller hur!
Charlotta Ljungblad

2019-03-30 @ 09:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0