Baklängesmatsedeln vecka 13
I matväg har den här veckan varit fantastisk måste jag säga. Ok, bortsett från den där broccolisoppan med ädelost som jag gjorde i onsdags, för den blev inte alls så god som jag hade tänkt. Nåväl, man kan inte lyckas med allt osv osv. Nu ska jag gå och lägga mig men först - baklängesmatsedeln såklart.

I måndags åt vi blomkålsstuvning.

I tisdags gjorde vi en gammal favorit som vi inte ätit på länge - grönkålssallad med belugalinser, fetaost och tranbär. Salladen åt vi med sojafärsbiffar smaksatta med ajvar relish.
I onsdags åt vi broccolisoppa med ädelost.
I torsdags gjorde vi blomkålsbiffar som vi åt med ugnsrostade grönsaker och ädelostkräm.
I fredags firade vi in helgen med bakad potatis som vi fyllde med en vegetarisk (skagen-) röra med tofu.
I lördags invigde vi mammas och pappas nya våffeljärn och åt västerbottenvåfflor med gräddfil, rödlök och tångrom.
Idag är det söndag och till middag köpte vi med oss falafel hem.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Fia
Tackarrrr!
Svar:
Charlotta Ljungblad
Trackback