Gröna quesadillas
Jag tycker verkligen om att äta soppa och gör det gärna en gång i veckan (minst) men eftersom det har varit så galet varmt har det blivit dåligt med soppa den senaste tiden. Quesadillas däremot är en återkommande klassiker som återkommer året runt oavsett temperatur, och det är dessutom något jag ofta slänger ihop till lunch.

Den här varianten åt vi senast som tillbehör till majssoppan vi åt för några veckor sedan. Receptet kommer från Lotta Lundgren (men som vanligt har jag ändrat lite...)
Gröna quesadillas
2 portioner (+matlåda)
8 små tortillabröd
1 grön paprika
1 avokado
1 jalapeno
1 paket riven cheddarost
Skiva paprika, avokado och jalapeno tunt. Lägg på tortillan, toppa med cheddar och lägg på en tortilla som lock. Stek i torr panna tills quesadillan fått färg och osten smält.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Fia
Bästa snabbmaten!!
Trackback