Avokado, grape och furikake
Längst upp på Avenyn ligger Toso, en av de bästa restaurangerna i stan just nu skulle jag nog våga påstå. Har man en faiblesse för det pan-asiatiska köket är det här ett galet roligt ställe. Jag försöker variera mig när vi går dit men en rätt jag ofta återkommer till (måtte den ALDRIG försvinna från menyn...) är den med avokado och grape.

Sist vi åt gyozas gjorde vi en liknande rätt att ha som tillbehör och det blev galet gott. Färsk koriander hade vi också tänkt ha på men det, erm, glömde vi köpa.
Avokado, grape och furikake
Skiva avokado tunt och lägg på ett fat. Filea grapefrukten och lägg på avokadon. Häll över lite soja och toppa med furikakefrön.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Fröken Dill
Avokado och grapefrukt - vilken underbar kombo! Den lånar jag rakt av (inklusive koriander som jag också svårgillar) till vår tänkta asiatinspirerade fredagsmiddag imorgon. Tusen tack för tipset hälsar Jenny
Svar:
Charlotta Ljungblad
Postat av: Fröken Dill
Det blev helt fantastiskt gott! Lördagshälsar Jenny
Trackback