Melon, pinje och rosmarin
Har star jag i Alexandras studio i Bushwick och ska snart packa ihop oss. Vi har varit i stan ett par dagar och atit gott, trangts med folk pa tunnelbanan och hangt vid Union Square, men snart kor vi tillbaka till lugnet och tystnaden i Pennsylvania igen. Stan i all ara men det ar da nagot speciellt med deras lilla hus uppe i bergen.

Som vanligt har vi atit en massa gott hemma har, och i helgen gjorde vi den har varianten pa melon- och fetaostsallad som blev alldeles ljuvlig!
Melon, pinje och rosmarlin
Tarna vattenmelon och fetaost i lagom stora bitar, blanda med rucolablad, smatomater, pinjenotter och farsk rosmarin. Ringla over olivolja och krydda med havssalt och svartpeppar fran kvarn.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Min blogg - besök gärna!
Mmmmm, gott med rosmarin i!
Postat av: Fia!
Mums
Trackback