Chokladfyllda hallon
Idag är det fredag och första veckan efter semestern har gått ungefär hur snabbt som helst. Vi har varit på landet sedan i onsdags och har haft några fina dagar, trots ösregn. Nåväl, det är mysigt med det med.

Om ni vill ha en snabb dessert efter fredagspizzan (för ärligt, ni äter väl inte något annat på fredagar?) kan jag tipsa om de här små godbitarna. Enkla att göra och sitter som en smäck efter middagen.
Chokladfyllda hallon
Smält mörk choklad i micron (eller över vattenbad om du föredrar det) och lägg i en spritspåse. Fyll hallonen med den smälta chokladen och lägg på ett fat. Låt stelna i någon timme innan servering.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Ewy
Mumsigt!
Postat av: Mårtenssons kök
Åh jes, come to mama and papa!!!
Trackback