Halv special

Det där med att äta korv med bröd och sedan toppa med potatismos, det verkar vara något ytterst göteborgskt som i den här delen av landet kallas för något så exotiskt som en halv special. Nu tycker ju jag att det blir något kladdigt med mos på korven så vi hade det bredvid istället.
 
 
Det finns ju en uppsjö av vegatariska korvar nu för tiden men min favorit är för alltid Astrid och Apornas milda chörizo.
 
Halv special enligt Matrepubliken
Stek en (vegetarisk) korv och värm ett korvbröd i ugnen. Lägg ihop och toppa med ketchup och senap och servera med potatismos och en klick bostongurka. Nästa gång ska jag även ha rostad lök på! Behöver bara leta upp ett recept på det först... Tips? Någon?

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Linda

Haha underbart, vette katten varför det är så gott med halv special, skall vara västkustsallad och bostongurka på med;)

2016-03-03 @ 08:52:50
URL: http://hummingbird.blogg.se
Postat av: Edith

Är inte rostad lök typ en helkväll i köket? Skiva, lägga i iskallt vatten, torka med kökshandduk, pudra med mjöl, steka i olja och salt, droppa av igen, torka i ugnen på låg värme och sen kanske klart? 😅

Svar: Ja, det känns som det va? Hu. Synd bara att den färdiga varianten är så jättehimladålig. Buhu.
Charlotta Ljungblad

2016-03-11 @ 19:13:30
Postat av: Jenny

Hej ! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete men kan inte hitta någon mejladress, släng gärna iväg ett mejl om det känns intressant :-)

2016-03-15 @ 12:08:34
URL: http://finest.se/jennygunnarson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0