Rågchips
När vi slirade in på Coop Stenungsund förra veckan ramlade jag över de smått genialiska rågchipsen som är formade som små kupor. Hurra! Jag älskar ju finskt rågbröd, och att de finns i crostini-variant hade jag ingen aning om. Hiskeligt goda, måste jag säga. Hiskeligt goda.

Jag köpte hem en påse och serverade som drinktilltugg två kvällar i rad pga jättegott och helt omöjligt att bara ta en. Jag har inte sett rågchipsen i så många andra butiker så köp upp er på ett lager om ni hittar! Perfekt att ha på lut hemma.
Fyllda rågchips
Klicka i crème fraiche, toppa med fint hackad lök, riven västerbottensost och fint hackad dill (och eventuellt tångrom). Servera direkt.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Linda
Åh, de ska jag hålla utkik efter! :)
Svar:
Charlotta Ljungblad
Postat av: Ulrika
Gjorde dessa igår med röran du nämnde. Jättegott! Tack för tips. :)
Svar:
Charlotta Ljungblad
Trackback