Rågchips

När vi slirade in på Coop Stenungsund förra veckan ramlade jag över de smått genialiska rågchipsen som är formade som små kupor. Hurra! Jag älskar ju finskt rågbröd, och att de finns i crostini-variant hade jag ingen aning om. Hiskeligt goda, måste jag säga. Hiskeligt goda.
 
 
Jag köpte hem en påse och serverade som drinktilltugg två kvällar i rad pga jättegott och helt omöjligt att bara ta en. Jag har inte sett rågchipsen i så många andra butiker så köp upp er på ett lager om ni hittar! Perfekt att ha på lut hemma. 
 
Fyllda rågchips
Klicka i crème fraiche, toppa med fint hackad lök, riven västerbottensost och fint hackad dill (och eventuellt tångrom). Servera direkt.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Linda

Åh, de ska jag hålla utkik efter! :)

Svar: Gör det! De är supergoda!
Charlotta Ljungblad

2016-07-29 @ 16:31:42
URL: http://utgardets.se
Postat av: Ulrika

Gjorde dessa igår med röran du nämnde. Jättegott! Tack för tips. :)

Svar: Vad kul att höra, de är verkligen fantastiskt goda! Hoppas att du hade en fin nyårsafton.
Charlotta Ljungblad

2017-01-01 @ 11:42:17
URL: http://vegoinspira.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0