Köpenhamn

Lite senare idag åker vi till Skåne för en snabb övernattning och på lördag morgon åker vi vidare mot Köpenhamn. Calle fyller trettiofem och vi ska fira med lunch på Öl & Bröd, drinkar på Ruby och middag och jazz på the Standard. Tjugofyra timmar av ungdomlig dekadens i världens bästa stad tillsammans med våra vänner Caroline och Fredrik. Peppen, alltså. Om jag ser fram emot det här? Inte det minsta
 
 
Sista-minuten-tips i Köpenhamn mottages alltid tacksamt, speciellt om de innehåller god mat, grymma drinkar och/eller gott kaffe. Trevlig helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Mårtenssons Kök

Härliga fantastiska Köpenhamn, ni får säkert en underbar dekadent helg tillsammans! Gratta Callen från oss och ge honom en bamsekram.

PS. ja vi har några Köpenhmanstips på bloggen vår, kanske har ni sett dom flesta tidigare. Om inte så bara sök på Köpenhamn så dyker dom upp:)

2015-10-23 @ 12:49:24
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Desiree

Wow, låter som en helt underbar helg. Älskar Köpenhamn som är en sådan härlig och vacker stad. Ni får ha det toppen på alla sätt och njuta av allt tillsammans med era vänner. Grattis till din Calle. Han blir verkligen fint firad av sina närmaste.
Kramar!

Svar: Jaa, det var verkligen en fin helg! KRAM!
Charlotta Ljungblad

2015-10-23 @ 19:05:45
Postat av: Therese

Hurra för Calle och att ni ska till Köpenhamn. Vi kör Ven i helgen med vänner. Nu ska ni ju redan äta på en massa mysiga ställen så de enda jag kan slänga in är Neighbourhood på Istedgade 27. Ekologiska pizzor med passande cocktails till. Told & snaps är bäst på Smörrebröd och Aamanns näst bäst. There U go! Hoppas ni får fantastiskt mysigt!

Svar: Neighborhood ska jag lätt kolla in nästa gång vi ska dit, för det spanade jag på när jag rekade ställen. Låter sjukt trevligt! TACK för tipsen!
Charlotta Ljungblad

2015-10-23 @ 23:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0