Myntate

Helt plötsligt blev det maj och man skulle kunna tro att längtan efter en varm kopp te borde vara ett minne blott. Well, inte direkt. Här är det kallt och majvädret verkar ha flytt till, eh, varmare breddgrader.
 
 
När vi var hos Minna och Manne för några veckor sedan drack vi myntate och allt sedan dess är jag fast. Jag har ett knippe mynta på tork i fönstret på landet men tills bladen är torkade tar jag helt enkelt och klipper av en kvist från min myntaplanta och lägger i hett vatten. Slår vilken tepåse som helst! Världshistoriens enklaste te, tror jag.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Sara

När jag och syrran var på Afternoon Tea på ett hotell modell finare i London för göra år sen så drack jag myntate. Serverat i en silverkanna och påfyllt innan jag hann blinka. Livsfarligt, jag drack nog 2 hela kannor. Förutom mängden är det ju vätskedrivande dessutom. Hoho! Men gott är det!

2015-05-02 @ 18:32:14
URL: http://vardag.nu
Postat av: Desiree

Inget är så gott som färska örter och kryddor. Mynta är så himla fräscht och gott. Här sitter jag och njuter av en kopp te jag med för det fina soliga och varma väderet har flytt betydligt söder ut. Här har det regnat hela helgen lång.
Ha en fin söndag Charlotta.

2015-05-03 @ 09:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0