Wraps med jordnötspesto och mozzarella

Den här morgonen började med ett passkontor, ösregn och blåst från sidan. Jag tänker alltid att jag inte ska lägga energi på att klaga på dåligt väder och det har gått ganska bra hittills MEN ÄRLIGT DET ÄR JULI. Jaja. Hur det gick med passet? Inga kommentarer.  
 
 
Tur att vi har några riktigt fina dagar att minnas från den här sommaren, som för några veckor sedan när vi satt i Trädgårdsföreningen tillsammans med Magnus och Sara och hade picknick. Jag hade gjort wraps och till efterrätt åt vi glass. Those were the days.
 
Wraps med jordnötspesto och mozzarella
2 portioner
 
2 libabröd
philadelphiaost
1 sats jordnötspesto (recept nedan!)
1 litet salladshuvud
1 rödlök, tunt skivad
1 mozzarella, tunt skivad
0,5 gurka, tunt skivad
2 tomater, tärnade
salt, nymald svartpeppar
 
1 kruka basilika 
50 g jordnötter
1 klyfta vitlök
100 g riven parmesan
1 dl olivolja (kanske lite till)
(vatten att späda med om man vill)
salt, nymald svartpeppar
 
Blanda alla ingredienser till peston och mixa med en stavmixer. Jag tycker om när det är lite bitar kvar så jag brukar inte mixa den så länge. Bred philadelphiaost på ett libabröd och bred ett tjockt lager med pesto ovanpå. Fyll på med mozzarella och grönsaker, salta och peppra. Vik ihop enligt wrap-konstens alla regler och ta lite folie längst ner om du vill att den ska hålla ihop bättre (eller ät med bestick som jag brukar göra...)

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Linnea

Åååh!!! Måstelagamåstelaga!

Svar: Jajajajaja! De är alldeles ljuvliga!
Charlotta Ljungblad

2015-07-21 @ 22:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0