Extreme Food

Den här butiken, alltså. Vilket mecka. Högt och lågt med starka såser, chilis, mjöl, tortillas och gud vet vad. Jag och Calle var förbi för att fylla på hot sauce-förrådet eftersom vårt lager har börjat sina. En av Calles favoriter i kylskåpet är Polli's, en überstark historia som Magnus och Sara köpte med hem från Hawaii men den verkar tyvärr vara omöjlig att uppbringa på den här sidan jordklotet. Vi fick hjälp med att hitta några nya favoriter och gick därifrån med två mitt-emellan-starka-varianter, en salsa verde, ett gäng majstortillas och en stor burk jalapenos.
 
 
Har ni någon form av förkärlek för starka såser tror jag att ni måste besöka den här butiken. Och har ni inte det kan ni gå hit ändå, för det är en upplevelse, helt klart. Extreme Foods, Ingenjörsgatan 6 I Kungshöjd.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Amy

Visst letade du efter en tortillapress? DE har sådana!!!!

Svar: Ska kolla upp! TACK!!
Charlotta Ljungblad

2015-07-25 @ 18:35:20
Postat av: Pernilla

jag vet inte hur många gånger vi har sagt att vi ska gå dit och så blir det aldrig av... jag får skriva upp det på to do-listan. tillsammans med ta kort på avenyn från trapporna vid götaplatsen, åka paddan, fika i guldhedstornet och andra göteborgsgrejer som man borde ha klarat av efter 7 år i stan...

Svar: Lätt, Pee! Lätt!
Charlotta Ljungblad

2015-07-26 @ 09:36:06
URL: http://chibichibimoon.blogg.se
Postat av: Mårtenssons Kök

Jajamensan, vi kan bara instämma i din hejarkör - det är en upplevelse att besöka deras butik! Vi har varit där både i Göteborg och i Stockholm, lika häftiga båda två - snacka om organiserat kaos:) Anki köpte baconcerat och Håkan köper alltid med sig Baconmajonnäsen dom säjer där - plus några flaskor het sås så klart.

2015-07-26 @ 11:47:32
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Ja, den där butiken är helt klart en upplevelse. Varit där några gånger men längesedan nu. Är inte så mycket för starka såser, de står min sambo för som pratade om ett besök dit.

Svar: Whuuut! Sofie, ärligt, nu får vi prata allvar här. Gillar inte stark sås. Va?
Charlotta Ljungblad

2015-07-26 @ 17:40:58
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0