Banoffepaj

200 g digestivekex
100 g smält smör
1 burk dulce de leche
3 bananer, skivade
3 dl vispgrädde
flisad mörk choklad
Smula kexen i matberedare och blanda med det smälta smöret. Tryck ut degen i en pajform. Bred ut dulce de lechen över skalet och lägg bananen ovanpå. Vispa grädden och bred på. Garnera med choklad.
tröttnar aldrig på banoffepie!
jag brukar göra den med jordgubbar istället eftersom jag inte kommer överens med banan. tips tips! sjukt gott!
Det låter som en helg helt i vår smak, skönt att bara sega runt i gott sällskap! Och offepaj är också ett gott sällskap som vi gärna vistas i, den där lechen är fullkomligt livsfarlig att sätta i vår närhet:)
Kramar på er!
Så sjukt gott men lika mäktig. Nästan sådär kräk-mätt blir man. Inte gjort själv men blivit bjuden på några gånger. Så gott!!!
Tänk jag då, som aldrig ens har smakat, men det känns som att det aldrig kan bli fel det här :-)
Så god den såg ut!