Flatiron Hall

En restaurang med giant pretzel på menyn är en bra restaurang, som man brukar säga. Just därför tvärnitade vi båda när vi gick förbi Flatiron Beer Hall på väg till ett helt annat ställe - jag för att jag såg pretzels och Calle för att han såg en massa tappar med spännande öl. Win-win-situation som man brukar säga. 
 
 
Som ni ser på bilden ovan var det där med giant pretzel ingen överdrift och till och med jag, som annars kan äta nästan hur mycket pretzel som helst, var tvungen att lämna en liten bit. Calle åt en sallad med hanger steak som såg väldigt fin ut (men naturligtvis inte i närheten av min lilla pretzel-installation...) Vill ni baka egna pretzels har jag recept på det här, vill ni besöka Flatiron Hall gör ni det på 38 W 26th St. 

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Desiree

Så underbart att ni fått komma iväg till NY igen och fått chansen att hälsa på era goda vänner. Stort grattis till kompisarna som ska gifta sig också. Oj oj det där var en riktigt stoooor pretzel. Sommarväder och sommarvärme i NY har jag fattat. Skönt att få lite förlängning på sommaren inför höst och vinter.
Fortsätt ha det gott på alla sätt.
Kramar!

Svar: Ja, det är alldeles underbart att vara här! Hoppas på att komma tillbaka i sommar igen om allt går bra med bebisen, men det känns ju som en evighet dit så det är kul att vara här nu! KRAM!
Charlotta Ljungblad

2014-09-04 @ 21:36:04
Postat av: Eva

Wow! Det är stället för mig :-) Älskar också pretzels!!!


Svar: Åh, visst är det gott?! Det bästa som finns!!
Charlotta Ljungblad

2014-09-05 @ 08:58:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0