Svepet, del 2

Just nu styrs mitt liv (och mitt matintag!) av två små stenar och lite grus som råkar vara inneboende i min gallblåsa. Det är inte speciellt angenämt, kan jag meddela, eftersom gallsten är en såndär sak som många beskriver som den värsta smärtan de varit med om i sitt liv. Och jo, än så länge kan jag nog hålla med. Det är inte skönt. Tyvärr finns det i mitt fall inget logiskt samband mellan vad jag stoppar i mig och när jag får anfall för de kan komma lite när som helst, vilket gör att det är lite som rysk roulette när jag äter. Anfall? Inte anfall? Ingen vet säkert.  
 
 
Våra planer för helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss men förhoppningsvis åker vi till Skåne en liten sväng imorgon och firar för-nyår och hälsar på Isbjörnen. Hoppas att ni får en fin helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: desiree

Usch stackare som måste dras med detta. Finns det något som hjälper eller lindrar? Kommer de att försvinna av sig själv eller kommer du få någon behandling snart? Min pappa hade gallsten och de lyckades spränga stenarna med ultraljud. Min svärfar har också haft detta men i hans fall fick de köra operation. HOppas innerligen att du får en skön och trevlig helg utan smärta.
Kram!

Svar: Jag har fått muskelavslappnande som hjälper när det västa sätter igång men långsiktigt är det nog bara operation som kan hjälpa ordentligt. KRAM!
Charlotta Ljungblad

2014-11-14 @ 17:05:56
Postat av: Victoria

Usch, trist att behöva få detta när du är gravid. Som om inte graviditetskrämpor är nog.

Hoppas på att du får njuta sista tiden nu innan bebisen kommer. =)
Kram

Svar: Ja, det är verkligen ingen höjdare! Min mamma hade gallsten kort efter att min bror föddes och pappa har också haft det och det är ärftligt så jag har inte de bästa förutsättningarna, haha! Får jag fler anfall blir det operation efter nyår eller i värsta fall kejsarsnitt och operation direkt efter det, hu. Håll tummarna för att det inte kommer något mer nu! Kram!
Charlotta Ljungblad

2014-11-14 @ 21:59:03
URL: http://victoriabrikho.se
Postat av: Emmy

Oh no! Jag träffar dessa gravida och även nyförlösta titt som tätt på jobbet där hormornerna gör att gallstenarna ger sig till känna. Inget kul alls.

Svar: Nej, det är riktigt hemskt! Hu! Den enda trösten är att det är bra övning inför förlossningen för jag får sitta och anda mig igenom smärta, haha. Kram!
Charlotta Ljungblad

2014-11-18 @ 02:31:37
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Hanna

Usch & fy... Och att inte kunna påverka det en gnutta med kosten - hemskt!! Stor kram, vännen!

Svar: Ja, det är riktigt hemskt! Hu!
Charlotta Ljungblad

2014-11-21 @ 18:06:09
URL: http://matarkivet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0