Svepet 3

Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var i november förra året men det här året har det i alla fall varit exceptionellt regnigt i Göteborg. Inte för att det gör mig så mycket för jag tycker det finns en viss charm med att sitta inne och kura i soffan med tända ljus lite överallt men nu är det snart december så lite frost hade väl knappast varit för mycket begärt.
 
 
Den här helgen ska vi hålla oss hemma. Träffa lite vänner, äta lite god mat och kanske, om vädret tillåter, gå en sväng på Liseberg. Trevlig helg! PS.Jag ser att många som söker på GP:s dundeglögg hamnar här. Det är väl nästan lite sent att göra den nu men vill du sätta en sats blir den klar till mitten av december. Vi gör numera den här vinglöggen som räcker att den står över natten - vi tycker att den är precis lika god som dunderglöggen, om inte godare! DS.

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Moma

Dunderglöggen är fin men jag dricker så mycket av den karibiska juldrycken att jag fortfarande har kvar två flaskor dunderglögg som jag gjorde för tre år sedan!

Ha en fin helg på er!

Svar: Ja, vi har också kvar en del flaskor från föregående år - blir ju så himla stor sats av det där!
Charlotta Ljungblad

2014-11-21 @ 16:12:39
URL: http://momaskitchen.se
Postat av: Desiree

Låter som ni riggat för en skön helg. Gott sällskap och lite god mat är ju nästan det bästa man kan ägna sig åt. Hoppas att ni slipper regn så att ni kan njuta av en sväng på Lisseberg. Tack för recept på glögg. Har gått i tankarna på att fixa lite egen glögg så det här receptet är väldigt välkommet.
Ha en fin helg
Kramar!

Svar: Kom precis hem från Liseberg, var alldeles ljuvligt fint! Men oj, vilket träningspass det är att gå där när man är gravid i vecka 39. Pust.
Charlotta Ljungblad

2014-11-21 @ 21:58:26
Postat av: Anonym

Myyysigt!!! :):):):)

Svar: :=)
Charlotta Ljungblad

2014-11-22 @ 10:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0