Skämshyllan

Skämshyllan är egentligen helt fel namn på det här inlägget för jag skäms knappast för något jag äter men det finns ju vissa saker i vårt kylskåp som helt klart är lite andra klassens medborgare i kylskåpsgemenskapen, om man säger så. Som den färdiga remouladsåsen, till exempel. Men så råkar jag också tycka att färdig remouladsås - 500 e-nummer till trots - är riktigt god. Sen var det ju det där med aromatkrydda på hönökaka (så gott!) för att inte tala om IKEAs färdiga små pizzabitar som jag gärna äter med ett stort lass rivna morötter. Ja, ni hör ju själva, även solen har sina fläckar. Och så måste man ju inte vara så himla duktig, jämt.
 
 
Hotdog-dressingen på skämshyllan är en liten rest från en dag i somras när jag fick gravid-craving på hotdog-bröd och hotdog-dressing. Herregud, vad får man allt ifrån? #ingenvetsäkert Vad har ni för mörka hemligheter i ert kylskåp? Dela med er, tack! 

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Ann Sofi Matsafari

Alla förtjänar vi en skäms-hylla! I min står mest sötsaker, kakor och godis och sånt. Jag kanske borde kalla den girighets-hyllan eftersom jag inte är helt bekväm med att dela med mig av sådant som står där :-D

Svar: Hahahaha! En sån hylla kanske jag också ska införa i vårt kylskåp :=)
Charlotta Ljungblad

2014-11-12 @ 18:30:41
URL: http://matsafari.nu
Postat av: Småstadsfrun

Åh underbart inlägg! Du borde skapa en uppmaning till alla att visa sina skämshyllor, hade varit en fin brytning på alla bloggar.
På min hittar man felix thousand island bland annat (japp en gravidcraving som bitit sig fast) den äter jag gärna på räkor eller bakad potatis...

Svar: Jag hade också craving på salladsdressing ett tag, haha! Fast på den gula vanliga varianten, du vet? Mycket märkligt vad kroppen kan få för sig.
Charlotta Ljungblad

2014-11-12 @ 20:25:04
URL: http://www.smastadsfrun.se/
Postat av: Desiree

Hi hi jo nog har vi alla våra skämshyllor eller gömmor.
Kram på dig.

Svar: :=)
Charlotta Ljungblad

2014-11-12 @ 21:36:00
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Tänk om alla bloggare kunde göra ett Skämshyllan-inlägg!? Ibland känns det som alla är så jääkla rediga och bara lagar mat från grunden, endast ekologiskt, kokar sin egen ketchup och kokar sin egen saft. Jag skäms inte för mitt smågodis, mitt köpe-bröd, färdiga såser eller köpt musli! :)

Svar: Ja, visst gör det?! "Idag har jag kokat egen ketchup…" HJÄLP säger jag bara. Ångest.
Charlotta Ljungblad

2014-11-13 @ 22:22:40
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Jag är nog lite som Sofie och skäms inte för något direkt i mitt kök. Inte katten har jag tid att göra fond och ketchup från grunden.

Svar: Haha, nä - det har tusan i mig inte jag heller! :=)
Charlotta Ljungblad

2014-11-18 @ 02:29:36
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Hanna

Jag skäms absolut inte över köpt ketchup, fonder och annat. Inte heller att jag importerar ostbågar (måste vara OLW) och köpebea från Sverige, men jag är också svag för dippulver som jag faktiskt skäms lite för, det är ju inte ens gott på riktigt även om jag har sug efter det och borde inte vara så svårt att göra själv... :)

Kram

Svar: Haha, dipp-pulver köper jag lite då och då också - dill är favoriten :=) KRAM!
Charlotta Ljungblad

2014-12-01 @ 12:19:22
URL: http://matarkivet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0