En helg med ett varv

I onsdags kväll landade vi i Göteborg igen och sedan dess har det varit fullt upp. Men, så blev det ju helt plötsligt fredag igen och den här helgen väntar vi besök från våra vänner Johan och Johannah. Johan ska springa Göteborgsvarvet (heja, heja!) och vi andra ska stå på behörigt avstånd och titta på (och eventuellt dricka en kall öl). 
 
 
Annars i helgen? Jag ska gå till saluhallen och köpa upp mitt nya favorit-tilltugg: grekiska vinbladsdolmar. Hjälp, vad gott det är. Trevlig helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Desiree

Trevlig helg. Skönt med helg som kommer snabbt efter att man kommit hem från semestern. Ett besök på Saluhallen låter trevligt och gott.
Kram!

2014-05-16 @ 19:11:53
Postat av: Mårtenssons kök

Gillar er form av varvet:)
Vi har haft problem med att koma in här på din blogg i flera dagar nu, först idag som vi lyckas. Vet inte om det är hos oss eller här det felar, men nu gick det och et är vi glada för.
Vilken härlig resa ni haft, vi måste ta oss i kragarna och komma iväg till Rom snart. Skandal nästan att vi fortfarande inte hittat dit!! Pastans och glassarnas Mecka ju.

Vi hoppas att ni får en helt fantastisk helg,
kramar till er

Svar: Ja, det var jag som kladdade till det med min domän - fakturan hade kommit till min gamla mailadress som jag inte längre kommer in på, men nu är det fixat! :=)
Charlotta Ljungblad

2014-05-17 @ 12:09:59
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Sara

Skönt att du är tillbaka! Såg att din domän förfallit. Jag hade gärna sprungit Göteborgsvarvet men jag måste bara lära mig springa typ 10 gånger så långt som jag gör nu först ;)

Svar: Ja, det var en lång historia med fakturor som kom till gamla mailadresser och det ena och det andra, men nu så! Puh!
Charlotta Ljungblad

2014-05-18 @ 21:04:02
URL: http://vardag.nu
Postat av: Fröken Dill

Vinbladsdolmar är verkligen beroendeframkallande. Hemma i Gröndal har vi en fantastisk persisk deli som gör de absolut bästa jag smakat. Det har till och med gått så långt att jag inte längre ens har planer på att knepa ihop egna för de blir aldrig lika goda.

2014-05-19 @ 12:49:48
URL: http://www.frkdill.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0