Sista veckan i mars åt vi...



Vilken god vecka! Även denna gång!
Vädret har verkligen svängt och blivit helt ljuvligt. Det härligaste är nästan att se hur mycket gladare alla blir. Inget känns plötsligt omöjligt. Jag ska försöka hänga mig kvar vid den känslan :-)
Ha en fin vecka! Kram.
Låter som en härlig vecka. Vi avslutade vår vecka med grillmat idag. Jag grillade halloumi och majskolv. Familjen korv och kamben. Lite coleslaw till det.
Underbara pastasalladstid som börjar nu!
Glad måndag och glad vår önskar fröken Dill
looking good! alltså förra veckan... vad var det med den egentligen? vädret var ju fantastiskt, men på det personliga planet... hej kom och hjälp mig! tur att det finns god mat att tröstäta.
hoppas på en lugnare vecka men med lika härligt väder denna veckan! kram!
Kärlek, absolut!
Full fart på den veckan, men det har ju en tendens att bli så ibland, speciellt nu på våren när man lätt får en överdos av energi med första solstrålarna! Och visst är det något speciellt med den där första utesittningen? Vi fick vår igår när det bjöds kaffe i Ankis syrras trädgård, ljuvligt!
Hoppas denna veckan blir bra, och går i det tempo som önskas.
Kramar
Naaaeeej, inte ananas på pizza!!!
Annars får er mat-vecka MVG ;)
Kompis och tabascovän, jag ser att du har såndäringa grön tabasco. Jag köper aldrig tabasco (det bara blir inte så) jag undrar stilla.. Vad är det för smakskillnad på den röda och den gröna? Alltså... De görs la på olika chilisar I guess men... Ja, du fattar! :)
Har aldrig gjort pocherat ägg faktiskt, men snålvattnet rinner till när jag tänker på de goda Ägg Benidicten vi åt på bloggträffen i Ystad, mmmmm!
I love ananas på pizza, det och färska champinjoner brukar jag lägga till på vilken pizza jag än väljer, tyyyp...
Kram kram