Det växer och växer

Den senaste veckan har jag och Calle behandlat vårt lilla mini-växthus som en potentiell familjemedlem. Minst tio gånger per dag har vi tagit av locket för att se om något är på gång och när den första, spinkiga lilla plantan tittade upp kan jag svära på att Calle fick något religiöst i blicken. Han pratar dessutom med de små plantorna ("men heeeeeej lille koooooompis") och redan nu är han bekymrad för att de ser så spinkiga ut. He-rre-GUD vad töntiga vi Calle är.   
 
 
Idag åker vi mot Skåne efter jobbet för att spendera helgen tillsammans med föräldrar, syskon, syskonbarn och Isbjörrn. Ser fram emot en lugn och skön helg tillsammans med familjen. Vi hörs!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: postadress Torslanda

Men åh så fint! Jag förstår er. Det är så underbart när det spirar. Snart, snart ska jag också plantera lite. Känns som att jag ligger sent varje år.
Ha en fantastisk helg på andra sidan Hallandsåsen!

Svar: Det är nog perfekt tid till att odla de närmsta veckorna - tror snarare att vi var lite ivriga och kom igång lite väl tidigt :=) Hoppas ni får en fin helg! Kram!
Charlotta Ljungblad

Postat av: Desiree

Nejdå hi hi jag tycker inte alls att ni är töntiga. Vi är minst lika töntiga. Min Calle har också sått frön och nu har det börjat komma upp små små nästintill microskopiska plantor. Men tänk att man kan bli så exalterad och glad över något så litet för det är vi. Det ska bli både blommor, kryddväxter och rucola. Det är rucolan som nu börjat kika fram hos oss. Ungefär lika stora eller små plantor som ni har.
Ha en underbar helg i skåne med familje vare sig det blir fullt ös eller mer lugn.
Kramar!

Svar: Hahaha, jag vet, man blir ju så glad! Kram!
Charlotta Ljungblad

2014-03-07 @ 17:50:15
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Underbart, vi skall snart börja förså här med, det är så himla mysigt!

Svar: Vad kul! Visst är det mysigt?!
Charlotta Ljungblad

2014-03-08 @ 20:25:26
URL: http://madelein.se/
Postat av: Emmy

Ha ha... Då är Calle och jag mycket lika! Jag gullar också med mina små späda skott. Men jag har hört att det som är bra med att prata med sina växter är att man få andas lite på dem så mår de extra bra. <3<3<3

Svar: Våra bönskott har gått helt bananas och är nu typ en halvmeter höga! Gaah! Vet inte riktigt vad jag ska göra med dom men de får nog planteras om pronto. :S
Charlotta Ljungblad

2014-03-09 @ 19:29:44
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Åsa

Haha, tur ingen finns här att dokumentera mitt umgänge med växterna. Naturligtvis ska de pratas med! Du ska bara veta vilka diskussioner vi har när det är duschdags ;-)

Svar: Hahahahhahaa! Kan tänka mig! :=)
Charlotta Ljungblad

2014-03-13 @ 12:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0