Jordgubbar schmordgubbar

Jag har lite svårt att förstå att det är midsommar om ganska exakt en vecka. Jordgubbar, den blomstertid nu kommer och dans kring midsommarstången, men i mitt huvud är det fortfarande mitten av maj. Tur då att jag har några liter jordgubbar i kylen som påminner mig om att det faktiskt är sommar nu. De ska jag ta hand om ikväll, tänkte jag. Kanske koka lite jordgubbskräm, baka en jordgubbscheesecake och slänga ett öga på fotbollen, såklart. 
 
 
Resten av helgen? Förhoppningsvis blir det en tur med båten, om det fina vädret håller i sig. Hoppas att ni alla får en fin helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Emmy

Hur kan det redan vara midsommar snart?! Jag fattar inte vart denna vår han tagit vägen.
Jag jobbar min sista helg och sedan ett par pass till, sen är det äntligen semester. Nu är så ljuvlig tid. Egentligen bättre än högsommaren.
Veckan kommer kräva en del shopping och planering. Jag vet inte om vi var väl spontana när vi bjöd in ett gäng på 15 pers på midsommarafton och sedan ett annat gäng på 20 pers på söndagen... Behöver jag ens säga att vi hoppas på fint väder så vi kan hålla till i trädgården... Tur jag har fyra veckor att igen mig på efter det :-)

Svar: Åh, semester - det ska bli så skönt! Haha, tycker det låter som en alldeles fantastisk tillställning (båda två!), och det fixar ni galant :=) Ska hålla tummarna för fint väder! KRAM!
Charlotta Ljungblad

2014-06-14 @ 22:28:27
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Moma

Jordgubbar schmordgubbar- eller ett kärleksbrev från sommaren!

Svar: Ja! Hurra för sommaren! :=)
Charlotta Ljungblad

2014-06-14 @ 23:59:34
URL: http://momaskitchen.se
Postat av: Anonym

Gott!

Svar: Tack!
Charlotta Ljungblad

2014-06-15 @ 20:07:37
URL: http://www.jojosmind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0