Äntligen

För några dagar sedan stod vårt lilla odlingsområde i Buråsparken äntligen klart, något försenat och ack så efterlängtat. Igår kväll packade vi in oss och ett gäng plantor i bilen och var ungefär lika exhalterade som två kor som fått komma ut på grönbete. Förutom att plantera våra redan uppdragna plantor sådde vi brysselkål, grönkål, morötter och vaxbönor. Hur det går med det där får vi väl se, så den här första säsongen med odlingen blir lite av en experimentverkstad.
 
 
Nu ska jag packa in mig, Calle och Malin i bilen för vi ska åka norrut och hälsa på några vänner och resten av den här helgen blir det häng hos min storebror med familj eftersom Isbjörnen är på besök när mina föräldrar är på mini-semester. Trevlig helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Moma

Men titta, lilla odlarn! Så söt bild :-)

Jag gjorde just en grym vegogryta idag, jag tänker alltid på dig när jag gör veg, har en liten konversation med mig själv "Den här skulle Charlottan säkert gilla!" Eller "Skämmes, den här hade du aldrig kunna servera Charlottan!, ja, du hajar.

Svar: Haha, vad gulligt! Då kan jag meddela att Calle lagar tid tobagogryta ungefär en gång varannan vecka. Det är hans favorit att ta med i lunchlådan till jobbet! :=)
Charlotta Ljungblad

2014-06-29 @ 21:38:44
URL: http://momaskitchen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0