Har du sett Herr Kantarell?

Nästan två veckors turné är över och vi har (äntligen) landat hemma. Det är alldeles underbart att hälsa på vänner och familj men att komma hem till sitt eget hem, det är bäst av allt.
 
En Calle, En Madick och en Herr Kantarell.
 
Igår tog vi med oss ett av syskonbarnen och plockade svamp. Även om det är tidigt än så länge hittade vi några kantareller och äntligen - äntligen - har vi hittat ett bra svampställe som kommer att krylla av kantareller om någon månad. Hurra!
 
 
Men, nu ska jag ta ledigt från dator och njuta av en helt hemma-ledig helg tillsammans med Callen. Kanske blir det Batman-mataron, kanske inte. Kanske beställer vi en pizza ikväll, kanske inte. Det är spännande nästan jämt i den här lilla familjen. Trevlig helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Sandra

NAAAW! :):):)

Svar: :=)
Charlotta Ljungblad

2014-07-19 @ 12:19:13
Postat av: Emmy

Ja, visst är det härligt att åka iväg, men lika härligt att komma hem. Bara såsa omkring och inte göra något särskilt mer än att njuta av sitt eget hem. Sista dagarna på vår semester blev jag nästan asocial. Så galet skönt att vara hemma - själva. Ibland.
Calle har en dubbelgångare i Kalmar tror jag. Det är en kille på gymmet där jag tränar som är så lik Calle. Idag var han i tidningen och då visar det sig att han heter Kalle dessutom!

Svar: Hahahahaha! En Calle-klon?!
Charlotta Ljungblad

2014-07-21 @ 10:23:48
URL: http://remsansbistro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0