Pizza och bio

Just idag känns livet exceptionellt bra. Det har varit en bra dag på jobbet, fåglarna har kvittrat och jag har varit och tränat. Förutom det har vi fått årets första inbjudning till sommarens bröllop och igår fick jag dessutom reda på att våra vänner i Brooklyn har förlovat sig och planerar bröllop på Hawaii i januari nästa år. PÅ HAWAII. Jag har redan börjat kolla biljetter, skriva packninglista (bikini, flipflops och ev klänning till vigsel, that's it) och planera in semester men, jag vet, jag ska lugna ner mig en smula. Livet kanske ser helt annorlunda ut om ett år.
 
Ingen fredag utan tända ljus.
 
Idag är det dessutom traditionsenlig pizzafredag som avslutas med American Hustle på bio. Resten av helgen? Träff med odlingsföreningen, middag hos Calles föräldrar och OS (såklart). Trevlig helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Ann-Louise

Fredagspizzan är uppäten, nersköljd av rödvin, barnen är snart nattade och därefter blir det säsong 2 av House of Cards. Har haft en intensiv jobbvecka och ser fram emot en lugn helg med en himla massa barngos och ett och annat matexperiment. ;)

Svar: Åh, House of Cards! Måste kolla in nya säsongen OMEDELBART!
Charlotta Ljungblad

2014-02-21 @ 20:24:27
URL: http://lillamatderiven.blogspot.com
Postat av: Desiree

Bröllop är så underbart härligt. Lite synd att alla våra vänner nu redan hunnit gifta sig så jag tror inte att det blir några fler bröllop. Men så spännande och kul att era vänner i Brooklyn ska gifta sig på Hawaii. Jag har bara varit på Maui men kan säga att det är helt fanastiskt vackert och väldigt mycket värt den lååååånga resan dit. Drömmer om att åka tillbaka och besöka fler av öarna. Det är en sådan grej som är på min Bucket List i livet. Förstår att du är exalterad och redan börjat plannera pakning och semester. Vilken underbar inledning på helgen. Ha en fortsatt underbar helg.
Kram!

Svar: Ja, det är lite samma här - känns som att denna sommarens bröllop är de sista, sen är det inte så många kvar! Åh, kul att du varit på Hawaii, ska pressa dig på info när vi ska dit för jag har tänkt att vi ska besöka flera öar!
Charlotta Ljungblad

2014-02-21 @ 21:08:57
Postat av: lo§

Eh. Inte ett dugg avis. På nåt. Men vi säger väl så. Och så en aning ansträngd smiley ;/ Närå! Yej va kul grejer ni har framför er :-) KRAM

2014-02-21 @ 22:24:57
URL: http://www.lottakruse.blogspot.se
Postat av: Emmy

Gud, så underbart att läsa! Det är en grym känsla de dagar den infinner sig och man blir kär i själva livet lite grann. Ni är värda det. Ha en fortsatt fin helg vännen. Kraaaam.

Svar: Tack, fina du! Hoppas även ni får en superfin helg med mello ikväll! KRAM!
Charlotta Ljungblad

2014-02-21 @ 23:18:01
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Pernilla

Hawaii! Ååh, har velat åka dit sen jag var liten och det gick nån serie om några poliser där som hade stentvättade jeans och chefen såg ut som en bulldog och hade en bulldog... Varför känner jag ingen som ska gifta sig där? Eller gifta sig överhuvudtaget... Vi såg också American Hustle igår, fast på hemmabion, undrar hur gött det var för Christian Bale att bara "ååååh, nu ska jag inte vara Batman mer nu ska jag bara bli så jävla fet!!"

Svar: Vad tyckte ni om American Hustle?! Christian Bale var helt fantastisk!
Charlotta Ljungblad

2014-02-22 @ 09:13:59
URL: http://chibichibimoon.blogg.se
Postat av: Kim

Så gott att höra! Såna dagar, när allt stämmer, är guld värda. Och det behöver ju inte vara något exceptionellt (även om att få gå på bröllop på Hawaii låter som något underbart!) som hänt.
Mina vänner har inte ens börjat gifta sig... Jag hoppas någon sätter igång trenden - snart!

Svar: Oh, vill knappt säga orden men - vänta du bara. (Rrrrys, det känns inte ALLS bra att säga så!) Det blir ketchupeffekten, så har det varit i vårt sällskap.
Charlotta Ljungblad

2014-02-22 @ 09:24:45
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Hawaii!!! gud, så härligt! träffade brunbränd syster igår som var nyss hemkommen från Mexico. Det är denna tiden på året man ska åka till varmare klimat. Så bara boka!!!

Svar: MECIXO! Dit vill jag också åka! Pratade om att åka dit i år faktiskt men så bestämde vi oss för att vi verkligen vara hemma i sommar så det får bli en annan gång :=)
Charlotta Ljungblad

2014-02-23 @ 21:05:53
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Hanna

Bröllop på Hawaii?! Så underbart! Två brittiska kompisar kom precis hem från sitt bröllop och sin honeymoon på Hawaii och de hade haft det fantastiskt bra!

Svar: Vad kul att höra! Jag har ju aldrig varit där så det ska bli SÅ spännande! Att det sen är ljusår tills vi åker dit, det är ju en helt annan femma :=)
Charlotta Ljungblad

2014-02-24 @ 12:17:09
URL: http://matarkivet.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0