Charlotta, 16 år


Hahaha, jag har ett liknande oauthentiskt enchiladarecept (dock med köttfärs)själv och himla gott är det! Så det så. :)
Kram
Äh! Att vara autentisk är överskattat. Gott är #1!
16 är ingen dum ålder inte, speciellt när den bjuder på gottigheter:)
Lycka till med bina och lotten,
kramar
Vad spännande att du intresserar dig för just äkta Mexikansk mat. De flesta känner ju inte ens till den. Så många tror att Mexmat är Texmex maten som serveras och sådant. Någon dag borde du resa till Mexico. Det finns så mycket fantastiskt god mat där och inte alls som vad som annars kallas för Mex mat vare sig i USA, Sverige eller Europa. Men å andra sidan kan jag tänka mig att man borde kunna hitta väldigt bra äkta upplevelser på Mex mat i NY som är the melting pot med kök från hela världen. Min mamma kommer från Mexico så vi har varit där ett flertal gånger. Jag kan säga att jag inte upplevt äkta Mexikansk mat utanför Mexico hittills.
Kram!
Haha, ibland kan jag längta efter kokade färdigpås-wookgrönsaker med bearnaisesås och ris. Det åt jag som femtonårig vegetarian=)
Och du! Inte för att jag kan något om mexikansk mat men jag har blivit tipsad av hyfsat kunniga källor om det här stället i Malmö... Det ska tydligen vara något helt annat än andra ställen man hittar utanför Mexico och NYC. En dejt där nästa gång ni är nere kanske? Kram
http://barbacoa.se
Enchiladas är ju supergott, oavsett graden av "mexikanskt"... Jag har lusläst Jonas Crambys receptbok på temat och blev superinspirerad. Du ska nog lyckas med den där rätten du har fotat!
Grattis förresten till odlingslotten - ska bli spännande att se vad ni lyckas få upp ur jorden :-)
Kram!
Enchiladas är ju supergott, oavsett graden av "mexikanskt"... Jag har lusläst Jonas Crambys receptbok på temat och blev superinspirerad. Du ska nog lyckas med den där rätten du har fotat!
Grattis förresten till odlingslotten - ska bli spännande att se vad ni lyckas få upp ur jorden :-)
Kram!
Enchiladas är ju supergott, oavsett graden av "mexikanskt"... Jag har lusläst Jonas Crambys receptbok på temat och blev superinspirerad. Du ska nog lyckas med den där rätten du har fotat!
Grattis förresten till odlingslotten - ska bli spännande att se vad ni lyckas få upp ur jorden :-)
Kram!