Luciamorgon

LUCIA. Vi vaknade tidigt i morse, tittade på Luciakonserten och jag fick - precis som Karl Bertil Jonssons ömma moder -  något religiöst i blicken när de tågade in i kyrkan och sjöng sådär vackert som bara Luciatåg kan. Mer julstämning kan man knappast få, tror jag.  
 
 
Vår gran köpte vi redan förra helgen och i veckan klädde vi den med det lilla pynt vi har. Senaste tillskottet i pyntsamligen är den fina HC Andersen-siluetten som vi köpte på Royal Copenhagen när vi var i Köpenhamn i somras. Där hänger såklart också några polkagriskäppar, två hästar, några mini-muminmuggar och ett gäng tovade ullgrisar från Klippans Yllefabrik. Nu ska vi äta lunch och försöka komma ut på en promenad. Hoppas att ni alla har en fin helg!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Så fina fina lilla LSH i hörnet :):):):):)

Svar: jaa! :=)
Charlotta Ljungblad

2014-12-13 @ 14:55:17
Postat av: Catta

Men wow! En gran up my alley! Och då tyckte jag pyntet var jättefint, men nu syftar jag på den perfekta blandningen av späd men ändå tät gran. Får ge mig ut i morgon. Min mamma lärde mig att granen inte fick ställas in förrän dan före dopparedan… Men nu är jag ju vuxen…

(Hoppjerkan är tillbaka för ett kik igen. Fick lite abstinens… :) )

Svar: Ja, mina föräldrar brukar säga samma sak - ingen gran innan lillejulafton, men jag tröttnar på julen vid juldagen, typ, så hos oss är det lika bra att plocka in den så fort december börjar!
Charlotta Ljungblad

2014-12-13 @ 20:19:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0