Hej, facebook!

Trots att jag skriver här på bloggen relativt ofta är jag helt värdelös på att hålla igång andra sidor på sociala medier. Som facebook, till exempel. Ungefär alla andra med matbloggar har en fin och prydlig sida kopplad till sin blogg - alla förutom jag då. Fram tills nu! Hurra! 
 
 
Kolla in här för att se Matrepublikens alldeles egna facebooksida. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera någorlunda frekvent med inlägg, behind-the-scenes (om ni bara visste hur det kan se ut i vårt kök...) och kanske en och annan privat bild när andan faller på. In och gilla eller tryck på den blå lilla knappen till höger som jag, efter många om och med, lyckades installera alldeles själv!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Anonym

Kul!!! Gillat!

Svar: Hurra!
Charlotta Ljungblad

2014-12-17 @ 11:37:06
Postat av: Pernilla

ambitiöst!
här får en vara glad om man orkar ta en ful mobilbild.

nu ligger claras lilla present på våran byrå och väntar, men eftersom vi bara är förkylda och grejer hela tiden så får hon vänta på den till efter jul för såna där små pluttbebisar vill vi inte smitta ner!

Svar: Jag vet, jag får passa på nu när Calle är hemma…! Och hurra, hoppas ni blir friska snart så vi kan ses!
Charlotta Ljungblad

2014-12-17 @ 15:13:21
URL: http://chibichibimoon.blogg.se
Postat av: Mårtensson kök

Ja men hej och välkommen in i fb-världen:)Vi gillade sidan så fort den dök upp i fruns nyhetsflöde, ser fram mot alla bakombilder!

Svar: Hurra för det! Hurra!
Charlotta Ljungblad

2014-12-19 @ 17:30:14
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Emmy

Jag tycker det är enklare och oftast roligare att göra inlägg på FB och IG. Så jag går väl åt andra hållet och kommer avveckla min blogg så småningom. Jag hinner inte längre vara så flitig som du. Inlägg varje dag finns inte ens chans. Små barn tar lite tid och större lite mer tid, fast jag ser inget negativt i det. Jag kommer följa dig/er även på FB. Kul!

Svar: Faktiskt, FB är riktigt roligt måste jag säga! Blir ju en helt annan kontakt där. Sådär flitig som jag varit i höst lär jag inte heller kunna vara längre, haha! Såvida jag inte lär mig skriva inlägg och laga mat med en hand! :=)
Charlotta Ljungblad

2014-12-19 @ 18:28:36
URL: http://remsansbistro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0