God fortsättning!

Vi kom till Svanesund igår kväll och jag ligger as we speak i sängen och tittar ut över havet och jublar lite inombords eftersom det är strålande solsken ute. Och det är kallt (-8!!) så vi sladdade inom lägenheten i stan på väg upp för att hämta vinterjackor och varma inneskor. Hurra!
 
 
Jag hann ta hela två bilder på julafton innan jag glömde av kameran så någon bildkavalkad har jag knappast att bjuda på, men dagen avslutades på bästa sätt - ett enkelt julbord, Karl Bertil Jonsson, några få julklappar, en gin & tonic, popcorn och Notting Hill på tv. Precis en sådan lugn julafton som jag ville ha. Hoppas att ni alla får några riktigt sköna mellandagar! God fortsättning!

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Desiree

God fortsättning till dig också kära Charlotta. Låter som en underbar jul på alla sätt. Gör inget att man ibland glömmer bort kameran. Det blev inte många bilder tagna här heller. Dagarna är dessutom korta och det är inte alltid lätt att fota då den dunkla skymningen lagt sig. Ni får njuta vidare av sköna dagar och trevligt umgänge.
Kramar!

Svar: Nej, sant - det är inte helt lätt att få till bra bilder i det här mörkret, hu! Kram!
Charlotta Ljungblad

2014-12-26 @ 19:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0