Som en paj fast i burk
Så är det måndag - igen - och veckan har rivstartat med en mysig dag på jobbet, crèpes till middag och ännu ett avsnitt av Breaking Bad. Kunde varit värre, med andra ord. Värmen är inte längre lika påtaglig och mitt höst-älskande jag jublar lite inombords. Koftor, regn mot rutan och höstpromenader. Oj, vad jag längtar.

Om vi fortsätter på temat sådant-som-går-snabbt-när-man-ska-ha-gäster har jag en riktig favorit för direktkvalificering - en snabb paj-historia med digestivekex, färskost och passionsfrukt. Går på ett kick!
Cheesecake-variant i glasburk
4 portioner
8 st digestivekex
1 paket crème fraiche, 34%
1 paket philadelphiaost
florsocker efter tycke och smak
2 passionsfrukter
Smula kexen och häll i burken eller vad du nu vill servera i. Vispa crème fraiche, philadelphiaost och florsocker luftigt. Fördela i glasen och toppa med passionsfrukt.
Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Sofie Mumsfillibaba
En sån där snabbdessert gillar jag! varför krångla till den men massa tidskrävande stök?!
Vi saknade dig igår!!
Postat av: Kim
Perfekt! Just nu har jag låg inspiration och låg lust till saker som tar mer än tio minuter att laga. Hoppas att hösten kan bära med sig lite ork/tid/lust till sånt. Annars får jag äta cheesecake hela hösten he he.
Kram!
Postat av: Desiree
Pefekt bjud dessert. Snabb och lättlagad. Det blir ju vackert och annorlunda att servera den i burkarna också. Ska se till att köpa några sådana glasburkar.
Kram!
Trackback