Rödbetor och rucolasmör


Rödbetor är ju sällan, för att inte säga aldrig, fel. Ruccolasmör låter gott till! Heja Bibbi och Marcus!
Jag glömmer av mina kokböcker med jämna mellanrum. Ibland kan det gå länge mellan varven då jag bläddrar i dem. Ofta kollar jag recept på nätet eller i matmagazin. Men i sommar har jag varit rätt duktig och kollat en hel del i mina kokböcker. Tycker det är jättekul med både nya recept och nya twists till vanliga rätter.
Detta lät mycket gott.
Samma löfte gav vi för nåt år sedan, sen kom bokrean och förstörde för oss... Vi insåg snabbt att vi inte kan hejda oss vad gäller kokböcker, men nåt ska man ju samla på... Däremot har vi börjat låna på bibblan innan vi köper, bra att kolla lite extra innan om den verkligen kommer att användas.
Gott, gott säger vi om Bibbis tips!
Kramar
Vilket härligt recept:)
Rocculasmör! Hurra, vad gott!
Tack snälla svärdotter för dina fina ord.