Picklad rödlök

Men herre gud vad enkelt! Och trots detta har jag aldrig gjort syrad lök. Denna veckan kanske? Tror du att det funkar ihop med chili? Jag har frysen fylld med det som jag har tänkt ha till lunch och middag då tiden tryter.
Jag brukar inte ens koka lagen. Jag rör enbart vinäger och socker tills det löst sig och blandar med löken, låter den sedan dra en stund.
Och på en blodig biff. Eller vad säger du? :-)
We hear you sister, fasen så gott det är, vi hade mycket hellre ätit bara löken och helt hoppat på tårtan - så gott är det!
Syrad rödlök är väldigt gott. Perfekt till pulled pork eller beef enchiladas. Underbara foton från er helg i Björknäs och Stockholm. Lät som ni fick en superskön helg att njuta av. Vad var det för smoothies? De såg smaskiga ut. Våfflor är attans gott och extra gott med hjortronsylt. När jag gör våfflor brukar jag krydda smeten med lite vanlijpulver, citron eller apelsinskal. Brukar ha i lite fint rivna morötter också. Har även provat att ha ner valnötter i smeten. GOtt och blir lite matigare.
spännande har jag inte tsetat :)
Alltså pannkakor och syrad rödlök låter inte så tokigt ändå. Jag tänker typ galetter, fyllda med löken och annat gott. Hmmm.. Tål att tänkas på!
Min syster brukar massera tunt skivad rödlök med citronsaft. Väldigt gott det också! Sötsyrligt och löken blir inte så stark. Passar också till mycket. Men prinsesstårta...njae... ;)
Jo, jag brukar (okej, brukar är en överdrift men jag har gjort det några gånger) galetter på bovetemjöl. Vet inte hur "äkta" receptet blir men det funkar bra! Receptet är detsamma som det här fast bara bovetemjöl och kanske 1/2 dl mindre... http://vardag.nu/nyponpannkakor-glutenfria/