Grönsaker med teryiakisås

Låter supergott. Just teriaky är en favorit för mig. Blir alltid gott i sås.
Va?! Lagar sällan asiatiskt?! Jag kommer in i såna perioder där jag bara blir sugen på asiatiska smaker. Det känns ofta fräscht med lime, chili, ingefära, syra från vinäger, krispiga grönsaker... Jag som inte är något pastafan, men äggnudlar med sesamolja på är jag tokig i. Fasen, nu är jag hungrig igen... Teriyakisås är gott till det mesta. Passar perfekt ihop med blandade grönsaker som här. Svårare än så behöver det inte vara :-)
Ni ser ut ha haft en fin helg i Skåne. Det är härligt att insupa hösten nu när den är så vacker. Kram på er.
Såser som är så goda att de kan ätas med sked är mina favoritsåser, helt klart! Man behöver liksom inte så mycket mer än just en god sås, typ.
Kram kram
Jag gillar teryaki! Senast blev det till falukorven faktiskt.
Egen teryakisås - såklart! Mums så att säga!
Samma här, det är inte ofta det blir asiatiskt, men när jag väl lagar det tycker jag alltid att det är så himla gott! Detta låter grymt gott! Trevlig variation på grönsaker - behövs alltid!
Kram