Vegetariska Korven med stort K

 
Att hitta en bra vegetarisk korv är ett kapitel för sig. Jag har provat några stycken - vissa har varit ok, andra har åkt i soptunnan efter första tuggan. I fredags köpte jag med mig ett paket chörizo från Astrid och aporna hem, och ha-le-lu-ja säger jag bara - äntligen har jag hittat en vegetarisk korv med bra konsistens, god smak och lite untz i. Vad säger ni? Har ni några andra bra vegetariska korvar jag borde prova?

Skickat kärleksbrev till Matrepubliken? Frågor om ett recept? Håll ut, snart kommer det ett svar!
Postat av: Hanna

Grymt! Har alltid undvikit vegkorvar eftersom de flesta ser typ grå och oaptitliga ut, men inte denna. Wunderbar! :)

2013-05-21 @ 12:34:29
URL: http://matarkivet.wordpress.com
Postat av: Desiree

Tack för bra tips. Bra att veta då jag kommer hem längre fram i sommar.Även om jag inte är hel vegetarian så gillar jag vegetariskt supermycket. Äter nästan aldrig vanlig köttkorv för att jag tycker att jag är skeptisk till allt som kan vara nermalt där. Men en god veggo korv skulle jag absolut kunna tänka mig att testa.
Kram!

2013-05-21 @ 19:12:41
URL: http://livingitsweet.blogspot.com
Postat av: Nina

Astrid och apornas korvar är helt klart bäst på fronten! Quornkorv och sojakorv är ingenting att hurra för tycker jag. Fast häromdagen gjorde vi quornstroganoff på deras middagskorv aka falukorv. Det var förvånansvärt gott faktiskt!

Svar: Jag har också provat middagskorven och den är helt ok! Ibland kan jag ha lite svårt för just "korv"produkter eftersom många gånger är ganska lika i smaken, men den middagskorven funkar bra till stroganoff tycker jag!
Charlotta Ljungblad

2013-05-22 @ 07:02:35
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Lotta i Två små kök

Jag skulle gärna äta vegetarisk korv om man hittade någon riktigt bra. Går det att få tag på den där på andra ställen än lokalt i Götet?

Har du tips på tillbehör eller kan man köra samma som till köttkorv? Typ senap, ketchup, bostongurka, cole slaw, rostad lök åssåvidare...

Har ni flyttat in nu? Ha en fin kväll!

Kram Lotta

Svar: Jadå, det är egentligen ett Malmömärke så det finns nog lite överallt i Sthlm med skulle jag tro. Calle och Magnus, köttätarna nummer ett, provade den och tyckte den var riktigt god! Jag kör precis samma tillbehör som till vanlig korv, gärna extra allt dessutom :=) Nä, flyttlasset går under nationaldagshelgen, sen kommer det vara renovering fram till helgen efter midsommar. Nycklarna får vi dock officiellt på fredag (även fast vi har haft dem hela tiden för att kunna släppa in hantverkare och så).
Charlotta Ljungblad

2013-05-22 @ 10:54:02
URL: http://www.lottakruse.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0