Remouladsåsen

4 portioner
Snudd på mer skämsmin på mig då, som inte heller gjort det och dessutom ju äter fisk. Äh, fasen, jag har aldrig ens gjort egen majonäs. Jag hade en otroligt ovillig hovmästarsås jag skulle göra i somras på Sommarstället under kräftveckan - det slutade med att jag halvt gråtfärdig av ilska över att såsfan skar sig ropade på Gunnel (som är hemkunskapslärare). Sen dess är jag lite avskräckt från emo-såser. :P
Kan dock bekräfta att remouladsås är fisksåsen nummer 1! ;)
Now you will never go back, det lovar vi dej. Har man väl gjort sin remouladsås en gång så köper man aldrig mer den färdiga. Vi gör ungefär som du fast med yoghurt istället, sören vad god den är.
Jag hade också en sådan här aha-upplevelse förra året när jag gjorde det själv för första gången... Men det är ju verkligen både enkelt och gott. För framför allt till panerad fisk är det ju ett måste! Kram
Ha ha, då är vi flera som får "skämmas" :-) Har aldrig gjort remouladsås men tycker det är jättegott de få gånger jag äter fisk. Och så kan jag och Plommonet ta varann i hand, jag har aldrig gjort majonnäs eller såser baserade på majo. Eeeh. Aldrig gjort egen bea. Jag är för feg men kanske ska det bli en utmaning att ta sig an. Såsutmaningen!
Hoppas ni får en trevlig helg!
Kram Lotta
Remouladsås är otroligt gott. Jag brukar faktiskt göra egen. Gillar inte den färdiga på tub men jag fuskar lite och har hittills använt mig av färdig mayo. Borde nog göra som du nästa gång och även göra mayon själv.
Ha en fin helg och hoppas det blir lite skönt vårväder att njuta av.
Kram!
Remouladsås är tokgott men föredrar den till rostbiff och torkad lök än till fisk. Har dock bara gjort sån en gång, får ju bli ändring på det...
VA?! Inte testat rostad lök med remoulad? Måste åtgärdas asap. :)Kram