Ratatouille

1 aubergine
1 burk cocktailtomater
2 gula lökar, lite mindre
1 röd paprika
2 stora vitlöksklyftor
färsk timjan, några kvistar
1 burk krossade tomater
salt, nymald svartpeppar
Ratatouille är så gott och vi äter det i perioder här hemma. Gott att ha stekt halloumi till också.
Hoppas du är piggare idag men en stund i soffan med filt och bok är verkligen inte fy skam!
Ratatouille är bland det bästa jag vet. Och att göra massor och frysa in är toppen, det blir nästan ännu godare när tinar och värmer på en andra gång. Helt otroligt men sant!
Ha en fin helg - jag kommer inte att höras av på ett tag. Off from Sweden!
Kram!
Härligt när man längtar till sin lunchlåda. Jag har haft riktiga skäms-lådor denna veckan med ihop-plock. Men bättre än vad vår lunchrestaurang har att erbjuda....
Wohoo, ratatouille- fint som snus!!
Smart att ugnsrosta grönsakerna till ratatouillen! Det ska jag pröva.
I löööv ratataouille! Du, nästa gång gör du en stooor sats. Mixar en del och du har en ljuvlig tomatsås till pizza, pasta, sås till parmesanpanerad kyckling/quornfilé, ja allt du kan komma på! Ett hett tips så att säga ;-) Kram på er.